Om Haraldvollen

Om Haraldvollen

 Naturskjønne omgivelser

Spennende aktiviteter

Overnatting

 Kurs og konnferanse

Haraldvollen ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Troms. Vi tilbyr kurs og konferansemuligheter, overnatting, friluftsaktiviteter og leirskole til våre gjester.

Haraldvollen Røde Kors Senter er eid av Troms Røde Kors, og ble åpnet i 1970. Siden åpningen har senteret tilbudt leirskole til elever i Nord-Norge og overnatting og aktiviteter til andre grupper. Siden åpningen for nesten 50 år siden har senteret blitt utvidet med moderne konferansebygninger og fasiliteter som besøkende kan benytte.

Haraldvollen ligger nede ved Målselva på Andslimoen i Målselv kommune. I kort avstand til senteret ligger Øvre Dividal nasjonalpark, Rohkunborri nasjonalpark og Ånderdalen nasjonalpark, eventyrøya Senja, Lyngsalpene og flere landskjente turistattraksjoner. Om sommeren skinner midnattssola og om vinteren danser nordlyset på himmelen.

Senteret kan vi tilby alt fra selskapslokaler, overnatting for gjester som vil utforske indre Troms på egenhånd, til skreddersydde pakker som kombinerer kurs og aktiviteter for store og små grupper.

Kontakt oss for bestilling

 

Opplev nordlyset en mørk høstkveld ved Målselva.

Kanotur med Haraldvollen leirskole på Målselva