Haraldvollen leirskole
læring - utfordring- mestring

Haraldvollen leirskole 

I løpet av en leirskoleuke på Haraldvollen vil elevene få opplevelser som gir minner for livet. I løpet av uka er læring, utfordringer og mestringer i trygge og naturskjønne omgivelser sentralt. På ukeplanen er det mange spennende aktiviteter, men også tid til å være sammen med klassekamerater og få nye venner fra andre skoler.

 Læring, utfordringer og mestring

 Trygge og naturskjønne omgivelser i hjertet av Troms

 Mange spennende og populære aktiviteter

Gode fasiliteter

Tilrettelagt for funksjonshemmede

Haraldvollen er en populær leirskole med lange tradisjoner. Leirskolen ble åpnet i 1970, og har vært i drift uavbrutt i snart 50 år.

I årenes løp har titusenvis av barn fått med seg uforglemmelige minner fra en spennende uke på Haraldvollen. Her har de turt det de ikke trodde de skulle tørre. Her har de klart det som virket umulig. Her har de hentet kunnskap om friluftsliv, og det å ta vare på seg selv og andre. Kunnskap de har tatt med seg videre i livet.

Aktiviteter og fritid

Haraldvollen ligger i hjertet av Troms med fantastiske friluftsmuligheter i nærområdet. Målselva flyter rolig forbi leirskolen, og i nærområdet er det flate furumoer, dype bekkedaler, frodig vegetasjon og et variert dyreliv. Både Målselva og naturen rundt leirskolen brukes aktivt i undervisningen.

Filosofien i mange av våre aktiviteter er å gi elevene lærerike utfordringer under trygge forhold i naturen. Gjennom aktivitetene vil elevene oppleve mestring og lære å ta ansvar og samarbeide med elever fra egen og andre skoler. Mange av aktivitetene har også som mål å dekke konkrete mål i læreplanen.

Haraldvollen leirskole tilbyr leirskoleopphold vinter, vår og høst. Avhengig av årstiden tilbyr vi Kanopadling på Målselva, skiaktiviteter, klatretårn, fjelltur, orientering, GPS, bueskyting, luftgeværskyting, teamstund med lokalhistorie, mat på stormkjøkken, svømming ved Polarbadet.

På fritiden er det muligheter for å spille fotball, beach volleyball eller basketball på skolens baner. I fritidsrommet har vi bordtennis, Airhockey og et fotballspill. I fiskesesongen (15. Juni – 15. September) er det mulig å fiske i Målselva. Ta gjerne med eget fiskeutstyr.

Innkvartering

Alle elever innkvarteres på hytter eller rom i løpet av oppholdet. Elever tar med sovepose eller sengetøy. Lærere og medfølgende voksne innkvarteres i enkeltrom eller noen i dobbeltrom med ferdig oppredde senger ved ankomst.

Vårt kjøkken sørger for mat og drikke til alle under oppholdet. I vår flotte spisesal serveres det hver dag frokost, middag og kveldsmat. Til lunsj tirsdag, onsdag og torsdag smører vi matpakke.
Godkjent leirskole

Haraldvollen leirskole er godkjent av utdanningsdirektøren i Troms, og er tilsluttet og anbefalt av Norsk leirskoleforening.

Booking av leirskole

Ved booking lønner det seg å være tidlig ute. Haraldvollen er en populær leirskole, så
enkelte uker kan være fullbooket i flere år framover. Tidlig bestilling gir også klassen god tid til forberedelser og å glede seg til leirskoleuka.

Les mer om priser og bestilling av leirskole

Send forespørsel i dag
  • Send forespørsel

Bilder fra Haraldvollen leirskole


Kanotur på Målselva

Balansering på slakkline.

Bål og pølsegrilling på skidag

Fritidsrommet på Haraldvollen leirskole

Tørr du utfordre høydeskrekken i klatreveggen?