Aktiviteter

Aktiviteter på haraldvollen

 Organiserte aktiviteter

 Turer med guide

 Padling og laksefiske i Målselva

 Aktivitetspark

 3 nasjonalparker

Haraldvollen ligger i hjertet av Troms med fantastiske aktivitets- og friluftsmuligheter rett utenfor hyttedøra. Målselva flyter stille forbi og innbyr til laksefiske og kanoturer. På aktivitetsområdet har vi fotballbane, beach volleyball, basket, bueskytearena og flotte turstier. Kun en kort kjøretur unna ligger 3 nasjonalparker, eventyrøya Senja, Lyngsalpene og flere landskjente turistattraksjoner.

Aktivitetsmulighetene på og rundt Haraldvollen er mange for våre gjester. Vi kan tilby organiserte aktiviteter for grupper, kano- og fisketurer med guide, utleie av kano og utstyr for padleturer. For overnattingsgjester er mulighetene for egenorganiserte aktiviteter mange, og vi låner ut fotball, volleyball eller basketball for bruk på aktivitetsområdet.

Padling på Målselva

Haraldvollen ligger ved bredden av Målselva noen kilometer nedenfor Norges nasjonalfoss, Målselvfossen. Fra Haraldvollen flyter elva rolig 25 kilometer før den ender opp i Målselvfjorden. En kano- eller kajakktur på Målselva gir flotte naturopplevelser, og passer for alle ferdighetsnivåer.

For store grupper tilbyr vi en dagstur med kano på Målselva. Underveis på turen går vi i land, tenner bål og har lunsj på en sandstrand, før vi ender opp ved Olsborg. 

Alle organiserte turer og turer med guide starter med en enkel innføring i padleteknikk.

Laksefiske i Målselva

Målselva er en av Norges beste lakseelver. For laksefiskere tilbyr vi overnatting og mulighet for å leie vår store gapahuk ved elvebredden. Overnattingsgjester har mulighet for å sette ut båt på Målselva. Fiskekort kan kjøpes via Inatur.no.

Ferieleir for større grupper

Haraldvollen har lang erfaring med å organisere ferieleirer og organiserte aktiviteter for større grupper. Under oppholdet bruker vi erfaring fra Haraldvollen leirskole og tidligere ferieleirer for å lage et program ut fra gjestenes ønsker. Et opphold kan, for eksempel, bestå av kanotur på Målselva, taubane, bueskyting, besøk i Polarpark eller Polarbadet.

Under oppholdet bor gjestene på hytter og rom, og maten serveres fra vårt kjøkken.

Mange av aktivitetene fra leirskolen kan tilpasse for ferieleirer og større grupper.

Jakt, fiske og naturopplevelser

En kort kjøretur fra Haraldvollen ligger Øvre Dividal nasjonalpark, Ånderdalen nasjonalpark, Rohkunborri nasjonalpark, eventyrøya Senja og Lyngsalpene. Muligheten for fantastiske naturopplevelser og minner for livet er store.

I fjellet ligger noen av Landets beste røye- og ørretvann og venter, høye spektakulære fjelltopper inviterer til toppturer og store fjellområder venter på jegeren. Gjester på Haraldvollen får selvsagt med seg tips om både kjente og ”hemmelige” steder å besøke.

Er du riktig heldig kan du oppleve et glimt av bjørn og jerv i fjellet i Indre-Troms.

Vinter i Indre-Troms

Like ved Haraldvollen ligger Rustahøgda med stadion og skiløyper med verdenscup standard. Reistaløpet, som er en del av ski classic har målgang på Rustahøgda.

For den som vil gå fjellturer eller toppturer med ski er det kort avstand til Senja, Tamokdalen, Lyngsalpene og åpne fjellvidder i Indre-Troms.

Andre opplevelser

I Troms kan du oppleve både midnattssol og nordlys. Om sommeren er det lyst hele døgnet, og når det begynner å bli mørkt om høsten danser nordlyset over hytta, Beste tiden for Nordlys er oktober-mars.

Et opphold på Haraldvollen kan kombineres med mange opplevelser rundt om i fylket. Kun en kort kjøretur fra Haraldvollen finner du blant annet:
Polarpark
Polarbadet
Nord-Norsk Hestesenter
Målselv fjellandsby
Midt-Troms golfklubb

Kanoutleie, guidet kanotur eller turer for grupper.

Opplev nordlyset en mørk høstkveld ved Målselva.

Prøv treffsikkerheten på bueskytearenaen.

Leirskolelærer og guide Jan Erik med røye fra Indre-Troms.

Rypejakt i Øvre Dividal nasjonalpark

Spennende toppturmuligheter i Tamokdalen, Lyngen og på Senja.

Kom tett på rovdyrene i Polarpark.

Still oss et spørsmål